Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten - Schwerin

    Under morgonen stiger vi ombord på bussen och påbörjar vår färd söderut. Via Öresundsbron åker vi genom Danmark för att ta färjan över till Tyskland. Under eftermiddagen når vi Schwerin och checkar in på trevliga InterCityHotel i Schwerin. Efter incheckning och kanske en egen promenad i omgivningarna träffas vi igen för gemensam middag på hotellet.

  • Dag 2.: Schwerin

    När frukosten är intagen gör vi en gemensam rundtur i staden. Vi får berättat för oss om stadens historia och efter det har vi resten av dagen att på egen hand se oss omkring. I Schwerin hittar vi en historisk stadskärna med mysiga gränder och vackra torg, kantade av byggnader från flera epoker. Byggnaderna är välbevarade eftersom staden klarade sig utan skador under andra världskriget. Under eftermiddagen samlas vi igen för en gemensam middag innan vi ska ta oss till Sport- und Kongresshalle Schwerin där konserten med vår favoritartist drar igång. Nu är det bara att njuta av en helkväll!

  • Dag 3.: Schwerin – Hemorten

    Nu återstår hemresan och om tid ges stannar vi till vid någon gränshandelsbutik innan vi tar färja åter mot Danmark. Vi reser vidare över Öresundsbron mot svensk mark och framåt kvällen når vi våra hemorter.