Skip to main content

Mamma Mia The Party i Göteborg, 2 dagar

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY

Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev otroliga succéer. Den här gången förvandlas Rondo till en underbart exotiska grekiska taverna. Vi befinner oss mitt i denna exotiska värd, som inger en kännas av att hamna mitt i hjärtat av en grekisk paradisö! Vi blir serverade en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, ackompanjerat med sång och dans. Slå er ner och ”have the time of your live”!

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten - Göteborg

    Under morgonen tar vi plats på bussen som tar oss till vackra Göteborg. Vid ankomsten åker vi direkt till hotellet som ligger centralt beläget i Nordstan. Sedan är eftermiddagen fri för egna strövtåg innan vi tar oss till Rondo för en trevlig kväll. Föreställningen börjar klockan 19.00.

  • Dag 2.: Göteborg- Hemorten

    Efter lite sovmorgon och en lång god hotellfrukost får vi möjlighet att kika lite i butikerna innan vi tar plats i bussen för hemresa vid 14-tiden. Vi åker även en tur med spårvagnen ut till Haga. Under kvällen anländer vi åter till hemorterna.

Hotell

Scandic Europa, Göteborg
Scandic Europa ligger i köpcentret Nordstan i Göteborg, 250 meter från centralstationen. Alla rum på Scandic Hotel Europa har ljus inredning i skandinavisk stil. Rummen har även skrivbord, platt-tv oc...